Jeg har netop fået det nye 5D Card Shop installeret på min computer og er begyndt at lege med det.
Det er et utrolig let program at gå i gang med. Der er masser forskellige kortskabeloner at vælge i mellem og gode muligheder for at personliggøre alle de mange kort.Her har jeg brugt et foldet fødselsdagskort, hvor jeg har ændret teksten fra engelsk til dansk på forsiden.På indersiden har jeg helt slettet det foreslåede indhold og i stedet indsat dekorationsknaphuller fra 5D Embroidery, så jeg kan skrive min hilsen på et stykke karton i hånden, det finder jeg lidt mere personligt.

Klik her for at se mere om 5D Card Shop her.

Har du lyst til selv at brodere kort, med mulighed for at indsætte karton, sender jeg dig gerne broderiet med de fire knaphuller (passer til et kartonkort i A6 størrelse) Skriv til mig på kroghkunst@hotmail.com